Suikervrije pannenkoekjes van ei met lijnzaad

Ingrediënten: (1 persoon)
1 ei
1 eetlepel gebroken lijnzaad
3 druppels stevia
kaneel
plakje kaas

 

Klop het ei los met een scheutje water en voeg het lijnzaad toe en klop nogmaals. Voeg voor een zoete variant 3 druppels stevia toe en flink wat kaneel.
Smelt een klontje boter in een koekenpan en voeg het beslag toe. Laat op een laag vuur gaar worden. Pas als de bovenkant wat steviger is kun je hem opdraaien. Scheur dan het plakje kaas in stukken en leg dat erop. Laat een beetje smelten en laat dan je pannenkoek op een bord glijden, rol hem op en snijd in stukjes.

Zowel warm als koud te eten.

 

Variatietips:
– Ei met lijnzaad en oregano voor de hartige variant
– Voeg voor een hartige variant bijvoorbeeld roomkaas toe of
– Preireepjes
– Knoflook en tomaat
– Ontbijtspek voor een spekpannenkoek
– Scheutje slagroom voor een iets romiger effect

Pannenkoek van ei met lijnzaad

Advertenties

2 thoughts on “Suikervrije pannenkoekjes van ei met lijnzaad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s